Ξενοδοχεία

Athens Capital Hotel Ma Gallery

Στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, ανάμεσα στα πιο εμβληματικά και ιστορικά κτίρια της πρωτεύουσας, άνοιξε τις πύλες του το νέο Athens Capital Hotel Ma Gallery αναβιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία του κτιρίου της οδού Κριεζώτου που σχεδιάστηκε πριν από 60 χρόνια και στέγαζε το θρυλικό King’s Palace.

Σε αυτό το μνημειώδες έργο που ατενίζει το μέλλον που όλοι θέλουμε για την Αθήνα και τη χώρα μας γενικότερα, η εταιρεία ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ είχε την τιμή να είναι ο προμηθευτής όλων των ξύλινων δαπέδων που έχουν τοποθετηθεί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Στους εσωτερικούς χώρους τοποθετήθηκε δρύινο δάπεδο παραγωγής μας σε φαρδιές τάβλες, βαμμένο στο ζεστό χρώμα της καρυδιάς, περασμένο με το υψηλότερης ποιότητας uv oil που προσδίδει εξαιρετική αντοχή και σκληρότητα στην επιφάνεια. Ο γήινος και ζεστός τόνος του δαπέδου αποτελεί τη βάση της χρωματικής παλέτας του κάθε χώρου και αναδεικνύει την προσεγμένη επίπλωση και τα απαράμιλλης αισθητικής έργα τέχνης που κοσμούν το χώρο.

Στον εξωτερικό χώρο του roof garden, τοποθετήθηκε DECK άριστης ποιότητας πρώτης ύλης και απολύτως κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Η ζεστασιά του ξύλου, με τη μοναδική θέα στην Αττική από την Ακρόπολη έως και τον Αργοσαρωνικό, συγκροτούν ένα μοναδικό χώρο αισθητικής, άξιο να μαγέψει κάθε επισκέπτη.