Καλωσήρθατε στην ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ

Η εταιρεία ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ αποτελεί μια από τις μακροβιότερες & καινοτόμες εταιρείες στον τομέα παραγωγής και εμπορίας ξύλινων δαπέδων.

Παράδοση & Καινοτομία

Το μυστικό της επιτυχίας μας βασίζεται σε παραδοσιακές αξίες και χρόνια εμπειρίας. Ταυτόχρονα όμως παρακολουθούμε και εφαρμόζουμε τις τελευταίες εξελίξεις για να είμαστε ένα βήμα μπροστά από την εποχή μας.

Έχοντας εντρυφήσει στην παραγωγή ξύλινων δαπέδων υψηλής ποιότητας και επενδύοντας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα, η εταιρεία ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ δραστηριοποιείται στην παραγωγή βαμμένων δαπέδων και την προώθηση νέων καινοτόμων τεχνοτροπιών.

Με τις καινοτομίες αυτές, η φυσική πρώτη ύλη του ξύλου εμπλουτίζεται και αναδεικνύει τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της. Ένα κλασικό δάπεδο μεταμορφώνεται σε αυτό που επιθυμεί ο πελάτης είτε αλλάζοντας το χρώμα, είτε εμπλουτίζοντας την επιφάνειά του.

Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη και δίνει εγγύηση 20 ετών για την άρτια κατασκευή και επεξεργασία των προϊόντων.

Παραγωγή

Η εταιρεία ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ, έχοντας στη διάθεσή της εξαιρετικές πρώτες ύλες και προϊόντα μοναδικής ποιότητας και πιστοποιημένα με τις καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές έχει εστιάσει την παραγωγή της στο φινίρισμα και την τεχνοτροπία των προϊόντων, δημιουργώντας δάπεδα υψηλής αισθητικής με στόχο να ικανοποιήσουν την αισθητική κάθε πελάτη και να αποτελέσουν πέρα από ποιοτικά δομικά υλικά, μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία για κάθε χώρο.

Η παραγωγή της εταιρείας αποτελεί υπόδειγμα υπερσύγχρονης και λειτουργικής βιομηχανικής μονάδας. Χάρη στο μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει και στο άριστα καταρτισμένο σε νέες τεχνολογίες εξειδικευμένο προσωπικό, παράγει μια ευρύτατη ποικιλία ξύλινων δαπέδων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Φιλοσοφία – Όραμα – Αξίες

Από το 1954, πιστοί στη διατήρηση και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας, επενδύουμε στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού μας εξοπλισμού, καθώς και στον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων μας, με γνώμονα πάντα την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ εξελίσσεται πάντα με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών, τη διατήρηση και συνεχή βελτίωση της ποιότητας, τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και τον εμπλουτισμό των προϊόντων της.Στόχος μας είναι η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και ο διαρκής και ενδελεχής έλεγχος του επίπεδου των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.Η κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων και των δυσκολιών που παρουσιάζονται σε κάθε έργο, προσεγγίζονται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας με μοναδικό τρόπο ώστε να ικανοποιούνται όλες οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των πελατών μας.

Το όραμα μας είναι η ανάπτυξη και η διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στην  παραγωγή και εμπορία ξύλινων δαπέδων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στον πελάτη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Για να το επιτύχουμε, επενδύουμε σταθερά στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού μας εξοπλισμού, καθώς και στον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων μας.

Από το ξεκίνημα μας μέχρι σήμερα, οι βασικές αξίες που μας εμπνέουν είναι η αγάπη για το ξύλο, το πάθος για τελειότητα, η εγγύηση ποιότητας, η συνεχής έρευνα και η άριστη Εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επιτυχημένη πορεία

Σημαντικά επιτεύγματα
17.000+

Ικανοποιημένοι πελάτες τα τελευταία 15 χρόνια.

54

Χρόνια στην βιομηχανία των παρκέτων.

1.500.000+

Τετραγωνικά μέτρα εγκατεστημένων παρκέτων.

1.000+

Μοναδικά έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία άνετων χώρων

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα για όλες τις ανάγκες εσωτερικού χώρου από το σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση.